Bör hinna ikapp mig själv.

Innan jag fortsätter skriva om det nya året så blir det lite mer från förra året, innan jag för över alla bilder till min externa hårddisk, måste rensa bilder från mobilen förstår ni 😉

Jag och Junior smet inom La Sala en dag, var tvungna att titta på deras juldekoration, de gör det himla bra och mysigt!

Hemma blev det också lite julpynt. När inte brasan är tänd så har vi bara lite ljus där inne.

Ute på terrassen fick lite, lite fix också … nu har jag inte bilder på allt. Dekorationsträdet fick lite det också …

Det har varit Halloween … då sminkade jag ett par en kväll. Och sedan var jag på La Sala och jobbade, det vill säga; sminkade personalen som var ca 25 st.

Regnat har det gjort massor!!! Så vattnet forsade här utanför, men det tog inte många dagar efter skyfallen så är kanalen torr igen.

The Bodyguard kom hem en dag med en lampa till bordet ute på terrassen, snygg!

Något som är superkul är att vi fick några majskolvar från våra egna majsplantor 😀

Inom macramévärlden har jag gjort stjärnor, den stora stjärnan är den som hänger på restaurang/bar Mandazi nu. Den andra har jag i olika färger som man kan ha till vad som helst, underlägg till glas, ljus, ha som prydnad eller vad man nu vill.

Och det bästa av allt! Jag slipper nu Invisalign!!! Mina tänder är färdigbehandlade, går inte räta ut dem mer … tjohoooo!!! ❤ Det enda jag ska göra själv nu är att bleka dem lite, om jag vill. Har provat en gång men höll på att kräka av medlet, så jag får se om jag testar en gång till 😀

Så var det med det. 😀

Annons

9 reaktioner till “Bör hinna ikapp mig själv.”

 1. Jag hade tandställning som det hette förr i två år och sedan en koloss på nätterna i ett år. Den hittade jag ofta under kudden på morgonen. När jag blev runt femtio började jag få en glipa precis där mellan framtänderna. Nu tycker jag att den klär mig.

  Gilla

   1. Mina framtänderna stack ut efter att jag sugit på tummen som liten. Glugg, utstickande tänder och rödhårig. Jag ville bli balettdansös och grät varje kväll.

    Gilla

  1. Verkligen! Alltså kul att sminka annat än bara ”lätt” till bröllop och så 😀
   Tack, kämpar på med min macramé, nu måste jag hitta på nytt till Alla hjärtans dag och påsk, om jag ska ha något att sälja på marknaden, hahaha 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s