Tomt/hus till salu.

Innan jag skriver inlägg om vad jag gjort och så där, så ska jag berätta om en dröm, en av drömmarna jag har, som jag tror skulle fungera toppenbra!

Innan jag berättar så ska jag visa två bilder på ett ”hus” med stor tomt.

Alltså, om jag hade haft ekonomi och sponsorer då hade jag lätt försökt, jag hade kämpat hårt för att få köpa detta och göra det till ett hundcafé.

Nu vet jag att hundar är välkomna så gott som överallt, och att det finns hundparker med agility och så vidare. Men detta lilla kyffe skulle jag göra annorlunda.

Det skulle bli en hundpark, med sluss, så ingen kan rymma ut när nya gäster med hundar kommer in. Byggnaden skulle få bli ett litet café som enbart säljer enkla ting. Som fatöl, vin, vatten, juice, kanske sangria, inget avancerat. Någon lätt toast/macka, oliver, chips, som sagt inget avancerat. Hundarna skulle få gratis godisbit och vatten så klart, kanske vid behov hundfoder eller morötter vid behov för billig peng.

Det finns en liten ”bassäng”, absolut inte stor, tror det är en gammal fontän, men fylla den med lite vatten så de badglada hundarna skulle kunna få lov att ta sig ett dopp. Springa runt fritt och leka med kamrater medans matte eller husse tar sig en svalkare under tiden. Ha ett litet segel med skugga om någon vovve blir varm och komma in i skugga. Bajsa och kissa vart de vill om de har behov för det, sedan får man väl ta en stor räfsa och städa…inte värre än att sopa upp ciggfimpar och annat äckligt på caféer. Och såklart toalett till oss tvåbenta 😀

Jag tror på den idén. För hur många gånger har man inte varit på caféer och hundarna bara sitter under bord eller runt bord, och hur många gånger har man inte varit i hundparker, med en bänk och glott ut? Är det då inte en bra kombo att ha ett café i en hundpark?

Nåja, drömmar, drömmar, drömmar … det var ett par som tittade på tomten när jag passerade, och det ska inte förvåna mig att de river allt och bygger en ny ful skolåda 😦

Men min dröm består …. Hundpark med café.

Annons

7 reaktioner till “Tomt/hus till salu.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s