Nu kör vi loss …

Japp, nu kör vi loss ute på stora terrassen, och hoppas vi får mycket grönt och skörd så småningom.

Började igår med att plantera om kaktusarna … dock förmodligen den värsta ska planteras om idag … och jag riktigt fasar för att ta itu med den, ska inte förvåna mig att den väger ton, trots att den ser liten och lätt ut + miljarder långa taggar. För de andra kaktusarna var det värsta jag planterar i hela mitt liv! Astunga, taggiga och ja … det var inte så kul, men nu är det gjort.

Sen blev det stopp! Orkade inte mer, inte bara att jag inte orkade, utan jag blev svinhungrig också.

Innan omplanteringarna fyllde jag lådorna med lecakulor … och som ni ser, kortade The Bodyguard benen på lådorna vid muren. Blev mycket bättre så.

Just det … vad gör man när man är så himla hungrig? Jo, vi gick till Brödernas för … tadaaaaa … hamburgare så klart!!! Hahaha ….

Här har jag ätit London och Mexico City … kanske Berlin också, kommer inte ihåg då det var så länge sedan jag var där. Men vilket fall som helt, igår testade jag Dirty Burger med Dirty fries … och det här, jag säger WOOOOW!!! Helt klart den godaste hamburgare i mitt liv, och pommesen … jösses! Och som ni ser på menyn är det en del burgare att gå igenom även på detta ställe 😀

Dirty Burger
Dirty Fries

När vi kom hem sprang jag upp för trapporna, slängde på mig små tygstycken och rusade till poolen, jag hade bara 30 minuter på mig. De stänger poolen kl. 21:00 (har säkert skrivit det i ett annat inlägg) … undrar egentligen vem som kollar att man inte badar efter 21:00? För vi har ju nyckel till grindarna man måste passera …

Men så skönt det var!!! Måste försöka simma lite mer, så himla skönt och kroppen blir så mjuk och avslappnad efteråt. Sista minuterna brukar jag ligga i trapporna och slappa, så länge det inte är så mycket ungar, och det var det inte igår 😀

Nu ska jag ta mig i kragen och se om jag får igång mig själv för den sista helvetes kaktusen … Gaaahhhhhh …. Men får tänka att de roliga planteringar börjar efter det.

Annons

4 reaktioner till “Nu kör vi loss …”

 1. Håller med dig om att plantera kaktusar. Svintunga och en massa taggar i händerna. Även på ben och armar om man har maximal otur.
  Den hamburgaren såg väldigt god ut 😋.
  Så skönt med ett kvällsdopp. Vi har också tider till vår pool men egen nyckel. Det är väl att man inte ska störa de som bor precis bredvid poolen som tiderna är. Och att de kommer och städar poolen och häller i en massa kemikalier på morgonen.
  Ha en bra lördag.
  Carin

  Gilla

 2. Oj vilket jobb med kaktusarna! Fick du det gjort? Är den långa en saguaro?
  Och maten såg väldigt, väldigt god ut måste jag säga! vad för slags sås fanns på dina smutsiga pommes? ( Dirty fries)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s