Inte många knop …

Kom upp vid 08:00 imorse, och redan då kände jag att idag blir det mer än slow motion, idag kommer jag leka sengångare kan jag lova. Så varmt, kvavt och klibbigt … trots fläkt och ac så sitter jag titt som tätt med en solfjäder och viftar. Kommer hinka gurkvatten och ska nog göra eget iste, orkar minsann inte gå ut och handla det idag, inte ännu iallafall …

Igår kväll blev det mat uppe på Yanx, åt en sådan god hamburgare (ja, ni vet säkert redan att hamburgare är livet för mig 😀 ), denna gång blev det en med blue cheese, minns inte vad den heter, men jösses vad god den var, yum! The Bodyguard valde revben. Så klart med sötpotatis till 🙂

Jag hade varit ute med vovve precis innan så honom lämnade vi hemma, inte ofta det händer, men just nu är det så varmt så han vill inte gå ut längre sträckor, han har det bättre hemma kan jag tro.

Just det … The Bodyguard såg två stolar till försäljning på Facebook, jättefina, och större än vad bilder visar. Han slog till 40 euro/st … Nypris ca 150 euro på IKEA. Bra kap! En har vi här nere och den andra uppe i sovrummet.

Nä fi fasiken, jag blir helt svettig av att bara sitta och skriva detta inlägg, fingrarna klibbar fast i tangentbordet, ska sätta mig i soffan och börja få igång mig själv med min tillverkning inför försäljning till jul. Om nu inte alla trådar klibbar fast i fingrarna … risken är stor, väldigt stor! Egentligen skulle jag nog bara vilja sova bort denna klibbiga dag … usch, vad negativ jag låter 😀 Skulle kanske ta mig ett förmiddagsvin och se om jag blir mer positiv, hahaha … komma i form så att säga. Fast helt ärligt har jag jättesvårt med vin och öl när det är så här varmt, igår till hamburgaren drack jag små öl, men de smakade faktiskt inget vidare … eller jo, där ljög jag, första halva glaset var gott, när den var riktig kall, men inte sen.

Vi hörs hörrni!

5 reaktioner till “Inte många knop …”

 1. Jag förstår att det är skillnad på klibb och klibb, men jisses vad jag längtar efter klibb! Jag har en ganska kall sommar tycker jag, vill ut i hettan så varm att jag behöver spraya mig med blomsprutan! Hamburgare ÄR life, dessutom, så är det. MMMMM! Och en av få maträtter som går ner med lätthet trots värmebölja 😀

  Gilla

 2. Vi har 39 utanför dörren just nu 🥵.
  Hamburgare är bra gott tycker jag med.
  Vilka fina stolar ni hittade. Ett riktigt kap.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Carin

  Gilla

 3. Ja nu är det varmt, var och köpte en takfläkt idag! Tack för inspirationen. Har även en golvfläkt vid soffan. Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis lite mindre varm.

  Gilla

 4. Lax med citronsås smakade bra för oss idag. Men hamburgare är gott tycker jag. Bästa sysselsättningen är att sitta still när det är varmt ute.Kör ofta passivitetsträning med hundarna.

  Gilla

 5. Har värmeböljan börjat ge med sig lite nu?
  Det är verkligen skillnad på värme och värme. Ju kvavare och fuktigare, desto tyngre är hettan.
  Riktigt snygga stolar fyndade ni och pommes på sötpotatis plus hamburgare är liksom aldrig fel! 😋

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s