Förmiddagen/Eftermiddagen i Lördags

Yes, I’m back!

Jag valde att vänta med att skriva inlägg tills jag fick bättre nät. De inlägg jag skrev förra veckan på min Söderhamnstur tog galet lång tid att skriva från mobilen, mobilen levde sitt egna lilla liv och allt hoppade och studsade upp och ner, och det kan jag se nu hur mina inlägg därifrån ser ut, hahaha … stavfel, dubbelord och allt vad det nu var, eller blev. Nåja, nu sitter jag framför en dator, så jag fortsätter med min lilla vistelse.

Morgonen började med att jag sa hej till fåren, och två av dem lät mig till och med att klappa dem, så goa små mular ❤

Efter lite mys med fåren gick jag och sade god morgon till tuppen och hans damer.

Där efter blev jag rastlös och gick in mot pyttelilla byn Mohed och såg en så gullig liten Akta! skylt längs vägen 🙂

Förbi gamla brandstationen … ja, ni ser ju hur småttigt det är där uppe … så klart stationen är stängd nu 😀

Jag gick och jag gick … och istället för att svänga in till Moheds ”kärna” gick jag rakt fram och ut på en grusväg. Då hamnade jag vid Moheds vattenskidsklubb, inte en kotte syntes till, förutom miljarder kottar på marken 😀 . Så otroligt vackert, riktigt älskar denna natur. Det är inte bara vackert, det doftar gott också.

Vet inte varför jag inte gick ner till stranden, förmodligen kände jag mig färdig med fotografering och så där över Florsjön som sjön heter. Travade vidare istället, i riktning mot Moheds servering Kanonrestaurangen. Jo, dit gick jag varje dag, finns inget annat ställe att gå till om man inte vill åka buss eller har bil 😀 .

Tog ett glas vin i väntan på att klockan skulle gå. Brorsan som var på väg ifrån Bollnäs ringde, och vi kom överens om att vi skulle ses på Moheds camping vid stugan som han och tjejen hyrde. Så jag gick en liten omväg till campingen.

Denna vattenrutchbana har jag åkt i ett antal gånger, vet inte om den fortfarande öppnas på somrarna, men den ser ganska mycket övergiven ut, om man säger så …

Några ville bada andra ville titta till sin båt…

Jag sade hej till änderna, mamman och de små ❤

Till slut kom jag upp till Moheds Camping och där var det full rulle med campare som fixade sina ”sommarbostäder”.

Tut, tut … brorsan kom och jag och han gick till serveringen igen … han för lite mat och jag en öl … i väntan på att den stora festen skulle börja … det tar vi om i nästa inlägg. Hände ju lite spännande på vägen dit också … 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s