Söderhamn och Islandshästar.

Igår vaknade jag innan 08:00, gick ut och hälsade på fåren och tuppen med sina hönor, sedan ut och plocka ny blombukett till mormors och morbrors grav, då jag så klart hade glömt den andra hos min kusin i torsdags.

Kvart i elva stod jag och väntade på en buss som tog mig in till Söderhamns centrum.

Det första jag gjorde när jag kom fram var att gå till mormors och morbrors grav och lämnade lilla vildblomsterbuketten där ❤️

Vidare genom Rådhusparken, tror jag den heter för att komma ner till gågatan.

Förbi nostalgi kaffeet och Kalles.

Vidare genom ”kärnan”. Söderhamns centrum går väldans fort att gå igenom 😁

En bild på ån som går genom stan, och en bild på utsiktstornet Oscarsborg, tror jag det heter.

Fick ett pling i mobilen och jag rusade till en kusins dotter, som arbetar på en hårsalong, efter jag köpt en bukett blommor till kusin Magnus.

Där efter körde vi ut i skogen och träffade de undrebara islandshästarna ❤️

Jo minsann, jag skulle få rida! Har inte rididit på många år, så lite pirrig var jag. Men vilken lycka det var, och ännu mer blev det då var just en islänning, älskar den rasen. Det blev en tur på ca en timme i skogen, vackert, underbart, kul och ja jag har knappt ord… blev helt fast och vill ha med hästen hem, hon var så snäll, lätt och go. Kände mig 100% trygg och ville att det aldrig skulle ta slut.Det blev både tölt och galopp, wiiihaaaaa!!! Tölt är ju så behagligt att man knappt känner att det ”travas” på i full speed 🤠.

Bildbomd här nedanför…

När turen var över, gick vi och hälsade på fölen och stona, de var inte så intreserade av oss föutom den gyllenbruna, en stor islänning, som kom fram och ville hela tiden ❤️.

Anette körde mig till mitt boende och jag sprang iväg till Magnus och Madde. Han fyllde ju år igår, så blommor lämnades, åt lite smörgåstårta, drack ett glas champagne. Hälsade på avlidna farbrors fru/tjej och helt plötsligt dök min bror och hans tjej upp ❤️

Efter ett tag började jag känna att mina ögonlock började falla, så jag gick då till Moheds servering och beställde pizza. Gick ”hem”, duschade av all hästlukt, käkade och somnade innan 22:00. Underbar dag!!!

Nu är det lördag och idag blir det en stor fest!!! Mer om den imorgon 😁

3 reaktioner till “Söderhamn och Islandshästar.”

    1. Du, jag har inte läst en enda blogg, eller jo det har jag, även din, men haft svårt att kommentera för jag glömt mitt lösenord 😬 på mobilen. Datorn hemma kan jag, så jag kommer igen ❤️

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s