Skolavslutning

Som alla vet har det ju varit full rulle med skolavslutningar av olika slag runt om i landet. Det var det i vår familj också. Så igår åkte vi hem till min syster då hennes son slutade högstadiet, stort! Kanske …

Goda smörgåstårtor serverades och goda bakelser som systeryster hade knåpat ihop. Vädret var fint och varmt så vi hängde utomhus på hennes terrass.

Fler bilder än dessa tre blev det inte, konstigt nog, hahaha ….

Men jag fick en bild på mitt olivträd som står och väntar på mig i Spanien, tjohooo! En hel del oliver börjar ploppa upp, så himla kul ❤ Gissa en som ska göra tapenade om ett par månader, gottigt värre 😀

En annan rätt kul sak är att, för några veckor sedan fick jag ett litet salladshuvud av något slag som jag provade plantera mellan min gräslök och persilja, vilket fungerade, den rotade sig där i jorden. Nu efter dessa veckor jag varit i Sverige har den vuxit galet mycket, den har blivit som ett litet ”buskträd”, hahaha … frågan är nu bara om bladet verkligen är goda att äta, då jag hört att det kan bli lite beska och räliga när plantan har blivit så hög.

Solen börjar skina nu efter en ganska molnig förmiddag, så det blir nog en liten promenad snart. Vill spela minigolf, men folk i detta hus är så tråkiga att de inte vill 😦 … ingen vill eller är de inte hemma, hmf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s