En snabb genomgång …

Slarv, slarv, slarv med bloggandet. Haft en del att stå i, och om inte det så inte haft lust helt enkelt.

Vad har jag hittat på då? Jo, jag har haft zoom möte med en kvinna på huvudkontoret i Berlin för nystart av artiklar för Momondo/Kayak, dags för nytt nu när resor har börjat komma igång igen, ska bli så kul att få börja skriva och översätta igen, längtar till jag får nya uppdrag 🙂

Sonen har kommit hem till oss och varit här nu i 3 veckor, älskar att ha honom hemma.

Vädret har varit mestadels regn, blåst och storm, rugg och grått …. Calima stormade över oss i full kraft, har aldrig varit med om liknande. Ni som inte vet vad Calima är, så är det regn med Saharasand och allt blir geggigt och räligt, detta var en kort förklaring, vill ni veta mer får ni googla 🙂

Kattens vattenskål fylldes med lera i botten, biltvättarna har nog tjänat en massa pengar, själv stod jag på knä ute på terrassen en hel dag för att skura bort all sand/lera, usch!

Och äntligen har jag fått min tandställning!!! Känns hur bra som helst, och hunnit med tandläkarbesök säkert 5 gånger sedan sist 😀 Väldigt noga med att de blev perfekta för mina tänder då jag byter en gång i veckan, är inne på femte nu, och börjar redan se skillnad.

Vänster bild är så som mina tänder såg ut innan behandling, höger bild är med tandställningen, Invisalign. Tandläkaren kommer säkert ge mig mycket bättre bilder på före och efter hela behandlingen 🙂

Födelsedagsfirande har jag hunnit med på El Jardin … hela gänget var där, för att fira J.

En hemmafest hos ett par vänner och spelade lite biljard, åt god pizza och drack vin … underbart hus har det paret.

Sist jag var hos tandläkaren träffade jag en vän som jag inte sett på två år …minst! När jag kom in till Marbella, vi tog lite vin och öl i solen. Fantastiskt väder var det just den dagen, och det var tur vi tog vara på den då vädret kajkade ut fullständigt dagen efter.

Besök har jag fått ute på terrassen … Paddan har kommit tillbaka och grannens hund kommer titt som tätt och hälsar på 😀

En kväll när jag var ute med hunden hittade jag ett jättefint bord, i mitt tycke, vid soptunnorna så det släpade jag hem 😀

Rostigt och smutsigt var det, men när vädret tillät en dag skurade jag och sonen det som dårar, och jag är så nöjd med fyndet. Tänker att det kan vara en del av mitt kommande utomhuskök som jag ska fixa ihop.

När vi fick bort all rost och smuts på plattorna och mellan kakelplattorna band jag fast en liten spalje som fanns här i lyan redan då vi flyttade in, hängde upp mina nysådda chiliplantor (eller de ska bli chiliplantor). Målade fula lilla korgstolen grön och vips såg det genast lite trevligare ut.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer … fortsätter imorgon om min försäljning av macrame och så vidare … Vi hörs!

5 reaktioner till “En snabb genomgång …”

 1. Men äntligen har du vaknat till liv igen. Har saknat min Marbellablogginna 😉 Usch, calima är inget vidare. Min bonusfarsa eller exbonusfarsa eller vad säger man när han och mamma numera är skilda, hahaa! Han bor iaf delvis på Gran Canaria och där är en del calima mellan varven, blää. Härligt bord du hittade. Underbart när man kan fynda så där helt gratis.

  Gilla

 2. Ja, du har varit bort länge från bloggandet. Kul att du är tillbaka.
  Mycket på gång ser jag.
  Calima är inte kul. Ni verkar ha väldigt omväxlande väder också.
  Glad påsk!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s