Tjohooo!

”Tjohooo!” Det sade Junior igår. Helt överlycklig och full fart på de små fyra benen. Som sagt tidigare inlägg har vi haft galet mycket regn, och nu, äntligen känns det som sommar, nästan.

Vi gick till vår ”stora” skog och Junior var överlycklig att springa lös i vått gräs och i solsken.

Hahahaha …. 😀

Underbart väder igår. Efter Juniors galopp i det gröna gick vi till tennisen och drack lite öl och vin. Pling, pling i telefonen … Peter och Raquel var på väg hem till oss.

Susade hem och mötte dem precis vid grinden. Raquel hade bakat det godaste bananbrödet jag någonsin smakat, jösses så saftigt och gott det var! Mums! Hon fixade guacamole som även den blev så perfekt och supergod, vi åt massa majschips, popcorn, after eight med mojitosmak, och annat … drack massa vin och lite öl tills lagret tog slut, lyssnade på musik, sjöng och bara hade det mysigt och kul.

Idag har jag mest sprungit i olika mataffärer för att finna ingredienser till lite mat/snacks för imorgon … och tro fasiken att jag ändå missat lite, trots lista jag skrivit, gaaahhhh! Men förberett vitlöksbröd och kokat ägg, jag gör såklart mitt egna vitlökssmör med gräslök, visar kanske imorgon, eller inte … troligtvis blir nästa blogginlägg nästa år, det vill säga 1:a Januari 😀

Vi hörs och Gott Nytt År, mina kära Läsare! ❤

5 reaktioner till “Tjohooo!”

  1. Ja, han såg verkligen ut att ha spring i benen, Junior 🙂 Här har också sommaren kommit tillbaks och det är sååå skönt!

    Ha nu en riktigt fin nyårsafton och ett GOTT NYTT ÅR! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s