Hundskit, fågelskit och knäck.

Gaaahhhh!

Börjar bli måttligt road av vissa hundägare.

Vad äre nu då, undrar ni? Jo, det kan jag tala om.

Jag är väldigt noga med att plocka upp Juniors hundskit, även ibland andras om en hög ligger nära där jag plockar upp. Vilket fall som helst, så var det idag också. Plockar upp på en vältrimmad gräsplätt där jag vet trädgårdsmästare klipper buskar, gräs och håller rent och snyggt. Tar ett steg, halkar till med vänster sko, vilket leder till att jag snubblar över ett vattensprinter… ett under att jag inte stod på näsan där.

Tittar ner och vad tror ni? Självklart jag trampat i världens största hundskit som jag inte sett… Spyr bara jag tänker på det.

Gick inte många meter och var en millimeter ifrån att trampa i nästa som låg mitt på trottoaren! Vad är det för fel på dessa hundägare som inte plockar upp efter sina hundar, ska det vara så jädrans svårt?! Jag hoppas karman ger igen. Gaaahhhhhh!!!

Fågelskiten då. Hahaha… 😂

Jag ska inte skratta för jag höll på att spy, även om jag skrattade ihjäl mig… Ops! Kanske jag fick igen idag med hundskiten? *hjälp* Ska aldrig mer skratta när det gäller om bajs.

Jo, det var så här; Vi var några stycken som åkte till Eldorado. Precis när vi sätter oss vid ett bord i solsken och klarblå himmel. Då hör jag ett ljud och ett vrål från en i sällskapet.

En måsjävel sket den största jäkla måsskit jag sett i hela mitt liv! Rakt på Saint!

Hans solglasögon, jacka, ansikte, stol och marken blev täckt av vit blaska, så vidrigt! Det droppade fågelbajs från hans näsa och han rusade in på toaletten för att tvätta sig, han sa att han även fick lite stänk in i munnen också… Alltså ärligt! Vad är det för fel på måsar och duvor som nödvändigtvis måste skita på folk? 😂😂😂

Tur var iallafall att vi inte hunnit få dricka och tapas.

Jag hade glömt mobilen hemma, om jag haft den skulle jag fotat blaskan på marken, så stor var den, så stor att jag skulle vilja visa er. Aldrig sett på maken.

Nå väl, måsen försvann och när vi kom hem gjorde jag knäck som jag inte gjort på säkert 20 år.

Lite nervöst var det… Kokade upp sirap, socker, grädde och smör till 130 grader.

Hällde i min geléhallon form som är i silikon. De ljusa är mjukare knäck än de mörka.

Sen ville jag experimentera lite…

En rad med färskhackad chili, en rad med Cocos flingor, en rad med karamellströssel, en rad med sesamfrön och resten ingenting.

Kan meddela att chiliknäcken blev supergod, sen kommer sesamfrön, det andra blev lite för sött tycker jag, förutom den ”rena” biten.

Ska göra mer idag, med chili!!! Yum!

Medans knäcken svalnade hann vi gå till tennisen för öl och vin.

Vad glada alla ser ut, speciellt två i sällskapet 🤣

Vidare åkte vi fyra hem till mig och The Bodyguard och åt pyttipanna, med stekt ägg och rödbetor… Så himla gott! Älskar pytt, så underskattad maträtt.

Idag blir det nog någon pastarätt… Känns som om det är väldigt länge sedan jag åt det.

Vi hörs!

12 reaktioner till “Hundskit, fågelskit och knäck.”

 1. Haha! Vilket skitinlägg! (Jag vet att du fattar ironin 😉 ). Hundbajsar och alla andra bajsar med dom är verkligen outhärdliga! Hur svårt kan det vara att städa upp efter sin hund? Okej. Fåglar är rätt svårare att hålla koll på, men ändå.

  Gilla

 2. Har inte förstått mig på hundägare här nere heller. Hur jä..a svårt kan det vara och plocka upp efter sig.
  Men fåglarna är det lite svårare med. Men betyder det inte tur om man får en fågelskit i skallen 🤔😁.
  Carin

  Gillad av 1 person

 3. Näää, men vad f-n är det för fel på folk, morr! Pratade med dottern som har hund förut och hon var måttligt road nu när snön töat bort idag. Fullt med hundskit överallt.

  Gilla

 4. Fåglar skiter för att de kan det. Så är det bara. Jag trampar bara i hundskitar i vår trädgård när JR missat ett plock. Ja, det är hans göromål. Bara att spola med slangen och gå vidare. Världen är full av folk som tappat bort sin arbetsbeskrivning, så är det bara.

  Gilla

 5. Tror nog det är likadant överallt med hundägare. Vissa plockar upp efter sina hundar, andra inte. Förekommer hur mycket som helst hos oss också. Det väldigt äckligt ut på vårarna då snön smälter och hundbajset syns överallt. Beväpnad med påse eller två ör jag alltid när jag är ute med våra hundar.
  Synd att en mås behövde släppa sig just då! Tror inte det var ngt personligt…🤣

  Gilla

 6. Håller med om hundskiten samma här och fågelskiten.. vår bil har några präktiga blaffor på tak fönster och motorhuv var och varannan dag eller precis på dörrhandtaget..😠 och stackars människa som fick i ansikte och till och med i munnen..jag ryser..men din knäck låter fint..😋 ha en fin dag nu kram..🐶🎄🦌🕯️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s