Överlycklig = glömde fota

Woop woop!!!

Alltså igår efter plugget, vilket för övrigt blir mer och mer förvirrat, så träffade jag The Bodyguard och vovve på tennisen. Dit kom även Pam, och hon sa: Jag ska till Linda Vista garden center.

Gissa en som, eller tre som hoppade in i hennes bil som passagerare. 😁

The Bodyguard köpte två lite större krukor, basilika-, persiljeplantor och en gigantisk rosmarinväxt + fick jag med dillfrön.

Lite fusk kanske med färdiga plantor, men jag använder otroligt mycket persilja och basilika i min matlagning, och orkar inte trippa på tå innan frön gror för dessa.

Snabbt hem, lagade mat och ut på terrassen och planterade om plantorna till de större krukorna + sådde dillfrön. Hoppas de nu klarar sig och fortsätter växa, mest av allt att de klarar sig ifrån sniglar och annat som gärna vill käka upp mina plantor 🙄.

Glömde fota den jättefina rosmarinbusken. Och av glädje och överlycka att vara i Linda Vista glömde jag fota där också… Jag blir ju som ett litet barn när jag kommer dit 🤣.

Innan vi körde dit, träffade jag på Victor, han som skulle fixa in mig på ett zoo för att hjälpa till med att mata apor och tigerbebisar, men det blev ju inget på grund av coronan 😔.

Nå, jag träffade honom iallafall och köpte 1 kilo avocados, direkt plockade från träd, kostade 4 euro, superbilligt tycker jag. Avocado kan ju vara rätt dyrt i butiker.

Jag köpte även riktig god olivolja, färskpressad och organisk. Doftar supergott, inte alls samma som man köper från mataffärer. Rätt dyr, 6 euro, men den är värd priset + jättefin flaska 🙂.

Just nu när jag skriver kom jag på att han ska leverera jordgubbar till mig idag, typ nu!!!

Vi hörs! Måste rusa iväg…

2 reaktioner till “Överlycklig = glömde fota”

 1. Låter som om du hade en riktigt mysig dag.. här börjar vi äntligen närma oss något som liknar våren iallafall.. ha en fin kväll och ett bra slut på veckan..😁🤗👍☀️

  Gilla

 2. Små nyplockade avocado, så gott. Brukar köpa dem i frutería i Elviria, från deras egen finca.
  God olivolja, det ska det vara.
  Längtar ner till mitt Elviria nu.
  Roligt med dina små odlingar.
  Skön söndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s