Plantering.

Som jag har planterat fröer, hur många som helst nu. Har bara moröttsfröer kvar, anledningen till det är att jag ännu inte bestämt mig för var de ska vara 😁.

Efter cirka 1,5 vecka har det börjat gro. Tror det gick så snabbt på grund av fiberdukarna jag har över fröerna.

Gräslöken var snabbast med att visa upp sig, rosmarinen och smultronen började visa upp sig imorse.

Igår planterade jag nya körsbärstomatfröer, även om det även börjar växa nya plantor i min tomatlåda + att en gren från förra året börjar ge frukt 🙏😍. Tomater kan man inte få nog av. Planterade även fröer som jag tagit från färska små superstarka chilisar och små paprikor, kommer inte ihåg vad sorten heter.

Men tänk så glad man kan bli för det lilla, det lilla som gror och förhoppningsvis ger skörd 😀. Vill plantera massa olika fröer.

Paddan kommer tillbaka, förmodligen på kvällarna/nätterna, det kan jag se då den sprätter ut jord och gör en grop i tomatlådan. Tur att den inte förstör de små plantorna som håller på att växa upp där. Gropen är alltid på samma ställe 🤣.

Han/hon får stanna kvar så länge den vill. Tror den har käkat upp alla sniglar som åt upp mina tomater innan, de som förstörde allt. Så jo, nu är jag glad över feta paddan, jag kallar den för min trädgårdsmästare, för nu får tomaterna vara ifred och de växer så fint ❤️.

En tanke på “Plantering.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s