Astronaut.

Är mitt kall nu att bli astonaut?

Spännande isåfall! 😁

Fick en inbjudan att vara med ett gäng för en resa ut i yttre rymden. För att odla, leva och bo.

Jag blev superglad!

Det blev förberedelser med att prova rymddräkter, lära mig datorsystemet osv.

Viktigt också att vi som skulle med skeppet duschades av (desinfektion) en och en i en liten sluss innan vi fick på oss rymddräkterna. Sedan vinkade vi av våra familjer.

Ett tag undrade jag vad jag gett mig in på. Men lärde mig snabbt att träna styrketräning varje dag så inte musklerna skulle förtvina, lika så att placera penna och suddgum i särskilda hållare vid min plats ombord, så de inte skulle ”sväva” iväg. Och en massa annat.

När jag vaknade upp ur drömmen, ville jag inte vakna, ville ju se vad skulle hända när vi väl landade på vår nya destination… Skulle det vara på en planet eller någon rymdstation som var placerad någonstans i det svarta.

Jo, det var en dröm.

Sista jag såg av resan var svart bakgrund med massa stjärnor runtom, jag tittade ut från ett fönster. Minns vilken glädje, lycka och ett stort WOW vad vackert.

Hoppas på att mina drömmar blir som en serie, hahaha…

4 reaktioner till “Astronaut.”

  1. Oj då! Är det så lurigt med spanska alltså? Jag har fått för mig att det är ett tämligen enkelt språk att lära sig. Jag och mannen har tänkt gå en kurs. Det vore kul eftersom två av våra barnbarn är halvmexikanska och jag fattar inte ord när de pratar med sin pappa. Vore kul att hänge med åtminstone litegrann. Vi ska också på bröllop i Mexiko och då vore det kul att kunna prata även med de som inte kan engelska vilket några av dem tydligen inte kan.

    Jaja, vi får väl se om vi bokar in oss och vad vi tycker. Mannen läste lite spanska när han var ung så kanske blir lättare för honom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s