Skaka Galler?

Det kan man nästan tro att mina vänner gör som äger Bar Brothers. Ni vetden vid tennisklubben.

Stötte på F när jag promenerade till min spanskalektion och han ville att jag skulle komma förbi tennisen efter min lektion, och eftersom jag lovat att jag skulle droppa förbi så gjorde jag det,

Galler, galler galler … Inga bord och inga stolar ute på terrassen, helt öde. Ett fåtal tennisspelare var ute på planen. Såg så ledsamt ut. F tror de kanske, men bara kanske får öppna upp igen om 2-3 veckor … men det är omöjligt att förutspå, här i Spanien kan ju allt ändras över en natt. Ovissheten är stor bland många.

Take away finns så klart, men undrar verkligen om det är lönsamt för de mindre caféer och restauranger.

Indiska restaurangen Bollywood, som i mitt tycke är den bästa indiska restaurangen längs gatan (vi har fyra stycken indier här), den har verkligen inte mycket action … tror nog en av de andra, MAA, de har mycket mer hemkörningar och hämtningar. Varför vet jag inte, svårt att svara på det.

Sedan har vi ju alla andra … de går på knäna nu kan jag tänka mig.

Längtar till helgen nu, om det är bra väder så ska jag nog ta en lång, lång, lång promenad med Junior … har en tanke på ett ställe som jag vill gå till, eller egentligen två, men det får räcka med en av dem. Återkommer i helgen om vilken det blir.

Ciao!

4 reaktioner till “Skaka Galler?”

 1. Det är samma här mer och mer stängs ner.. Krögarna pratade om om masskonkurser på nyheterna inget är sig likt någonstans bara att hoppas på att något händer som gör allt bättre. Sverige har stängt gränsen från vissa länder och nu ska dom införa vaccinationspass innan någon släpps in här.. Så dags att agera nu när så många dött redan känns som om dom är lite sent ute.
  Hoppas att allt är bra med er i alla fall och kul att du är tillbaka.. 😊

  Gilla

 2. Tråkigt att restauranger, butiker och barer är tvungna att stänga igen för gott=( I Sevilla stad har allt öppet till 18.00 men små kommunerna intill har stängt. Tänk att vi inte kunde förutspå att detta skulle ske och i så stor skala. Hoppas att vi snart kommer tillbaka till normalitet ❤

  Gillad av 1 person

 3. Så hemskt för många rörelser i Spanien nu. Svårt att överleva i dessa dagar.
  Vi pratade häromdagen om vilka rörelser som kan finnas kvar när vi kommer tillbaka ”hem” till Elviria, när det nu kan bli. Svårt att veta.
  Sköt om dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s