Gamla Ögamotöga är tillbaka!!!

Jo, så är det vettni … Fast ÖgaMotÖga har bytt namn till MarbellaTanten.

Ni som följt mig genom åren vet ju att jag slutade blogga i WordPress för länge sedan och gick över till Nouw. Men nu kommer jag tillbaka som MarbellaTanten på WP … Fick stora problem med Nouw, trög på att ladda upp bilder, väldigt långsamt, bilder försvann från inlägg och läsare meddelade att de inte kunde se alla bilder osv … jo, jag blev mer och mer irriterad på den portalen.

Jag orkar inte föra över hela bloggen hit, så den som har lust att läsa gammalt skräp får gå in på gamla bloggen HÄR (ni som inte vet får trycka på HÄR så kommer ni dit) 😉

Februari 2021 … tiden går i rasande fart. Dagarna fylls mest med lektioner i spanska och läxor, matlagning, och slapp. Är oerhört trött efter lektionerna, så himla svårt och det går i mitt tycke alldeles för fort fram (jag är nog inte ensam om att tycka det). Helt snurrig i huvudet av allt. Blandar ihop grammatik, glömmer ord, och allt är ett virrvarr. Har ”bara” 3,5 månader kvar :-O

Junior han har det bra. Han leker runt och har inga bekymmer, får nya bekantskaper i trakten och sover gott i sin lilla hörna.

Några som inte har det så bra är alla restaurang- och caféägare, de har har ju fått bomma igen åter igen. Karantänen är förlängd med ytterligare två veckor, tror det är fram till 15 februari … många tror det kommer bli ännu mer förlängning, men den som lever får väl se.

Tomt och ödsligt. Parkeringar som oftast är knökfulla står tomma.

Katten har börjat ligga och sitta på stolen jag alltid sitter på, när jag sitter ute vid entrén, grrrr …. han började med att sitta på stolen andra sidan av bordet, men nu så har han snott min plats … dessutom såg jag honom härom dagen pissa en skvätt på min ytterdörr!!! Kattjäkel! Snabb som blixten sprayade jag någon typ av klorin på det stället, vet inte om det hjälper?

Men han är fin trots rivmärken på nos och lite överallt, hemlös som han är och en bråkstake med andra herrelösa katter som stryker runt i kvarteret.

Solen och värmen börjar komma tillbaka, tjohooo!!!

Två dagar har jag sluppit använda jacka, så skönt … längtar till tiden för flip-flopsen, i och för sig så har jag dem på kvällspromenaderna med hunden, då jag inte orkar snöra mina sneakers, he he … Lite kallt om tårna, men helt okej 😀 .

Och snart kan jag plocka lite citroner som växer strax utanför dörren, längtar!

Nä, nu ska jag avsluta detta inlägg. Det tog ganska lång tid att skriva och få in bilderna, då länge sedan jag använde denna portal ju, men jag börjar nog få kläm på det nu igen 😉

Vi hörs!

3 reaktioner till “Gamla Ögamotöga är tillbaka!!!”

  1. Välkommen tillbaks till WP! Trist när det strular med portalen. WP har retat gallfeber på mig när dom gjort uppdateringar för att ”förbättra” vilket bara har gjort det sämre. Men jag är för lat för att byta portal 😉 Nu har jag börjat vänja mig i alla fall.

    Visst är det jobbigt att dom har stängt ned så mycket nu igen. Fast det är i alla fall skönt att vi får gå ut ”utan anledning” fortfarande. Hur länge nu det varar… Här har dom sagt att restaurangerna ska få öppna igen den 15:e. Vi får väl se hur det blir med det.

    Men vi har det ändå bra efter omständigheterna 🙂

    Gilla

  2. Hej välkommen tillbaka till WP lade till din WP igen och följer.. Mycket är nytt på WP men jag kör det gamla fortfatande när det gäller nya inlägg.. Hoppas allt bra med dig och ha en fin kväll 🌃 så hörs vi snart 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s